Verhalen voor het leven

Vertelvoorstellingen, levensverhalen, vertelwandelingen

Vertelvoorstellingen

Het moment dat je voor een groep staat en je voelt dat het stroomt, dan ontstaat er soms iets dat groter is dan jij en hen. Dat is de magie van het vertellen.

Wil je een vertelmoment organiseren bij je thuis, voor je familie of voor vrienden, collega’s, een vereniging, een school …? Wil je een thema op een studiedag op een originele manier aan bod laten komen? Ik vertel over de liefde, oude volksverhalen, Leuvens figuren, Middeleeuwse legenden, oude en nieuwe verhalen van verschillende culturen. Ik ga in op jouw vraag (voorkeur, gelegenheid en duurtijd) of je kan ook inspiratie op doen in mijn programma's.

Er zijn vertelvoorstellingen voor  volwassenen en jongeren, families  of voor  kinderen

 

Luister naar het verhaal: het oog van de meester...

 

Nieuwe voorstelling te boeken

"Een zwaan, een korenbloem en een uitgestoken hand."

Als je opgroeit in een klein dorpje met acht broers en zussen, dan heb je veel verhalen te vertellen. Rien vertelt over dat dorpje waar de tijd stilstond, waar er een grootvader uit het niets opduikt en waar de kleine geschiedenis de grote geschiedenis raakt. Ze weeft persoonlijke verhalen en traditionele wonderverhalen in elkaar en sleept je mee langs holle wegen en familiegeheimen en hilarische momenten.  Waar begint werkelijkheid en fantasie? 
Rien vertelt verhalen voor volwassenen die persoonlijk en toch universeel zijn.

Nele Gerard laat haar creativiteit de vrije loop in folkduo "Muz à Muze" en brengt verhalen muzikaal tot leven in de vertellingen van "Zus & Zo".